Uusi Sievi Kuvasto 2018 on ilmestynyt!

Sievin turva- ja ammattijalkinemallisto on uudistunut! Sievin Jalkine jatkaa tinkimätöntä työtä entistä parempien turvajalkineiden kehittämiseksi suomalaisen suunnittelun ja valmistuksen voimin myös tänä vuonna.

Kannessa esittäytyvä Sievi Racer yhdistää käyttömukavuuden ja työturvallisuuden uudella tavalla. Sporttisen kevyt rakenne, anatomisesti jalkaa tukeva ja myötäilevä muotoilu, kevyet ja hengittävät materiaalit, uusi kulutusta kestävä ja erittäin pitävä ActionPro -kaksikerrospohja tekevät Racerista ylivoimaisen turvajalkineen. FlexEnergy -joustoelementti varmistaa maksimaalisen iskunvaimennuksen.

Muita uutuuksia laajan Racer-malliston lisäksi ovat esimerkiksi uudistuneen nastamekanismin saanut Spike 3, karvavuorillinen GoreTex-malli GT Winter XL+ sekä naisille suunnattu Doris -pistokas.

Esitteen voit noutaa myymälästä tai lue tästä.

 

 

Makitan Talvikampanjan esite luettavissa!

Tammi-huhtikuun ajan on voimassa Makitan talvikampanja, josta löytyy taas suuri määrä uutuuksia ja tämän kauden kairapaketit. Uusina akkukonerunkoina esittäytyy esimerkiksi uusi kompaktimpi puukkosahamalli DJR188Z sekä ensimmäinen akkuyläjyrsin DRT50Z. Esite sisältää myös lisätietoa uudesta imureiden ja koneiden välisestä Bluetooth-teknologiasta.

Kampanjaesite on noudettavissa myymälästämme tai luettavissa tästä.

Kampanjahinnat voimassa 1.1.-30.4.2018

Bosch Työkalulehti 1/18 ilmestynyt!

Vuosi 2018 alkaa Boschin osalta uudella kampanjalla, josta löytyy taas kasa uutuuksia ja hyviä tarjouksia. Esitteestä löytyy tietoja uudesta 7,0 Ah akkuteknologiasta ja uusista akkutyökalurungoista.

Noudettavissa myymälästämme tai luettavissa tästä.

 

Toolpack 2017

Uusimmat Toolpack -lehdet luettavissa

Koko vuoden voimassa oleva Toolpack 2017 ja AUTO ovat luettavissa www.toolpack.fi – osoitteessa. Painetut versiot ovat noudettavissa myymälästämme.

Myöhemmin syksyllä ilmestyy myös Toolpack Extra, mutta siitä myöhemmin lisää.

Makitan ja Dolmarin Puutarha 2017!

Makitan ja Dolmarin yhteinen kampanjaesite esittelee uusimmat ja suosituimmat puutarhatyökalut. Laaja valikoima 18V-akkujärjestelmän koneita mahdollistaa Makitan koneperheen laajentamisen työkalupuolelta vapaa-ajan tarpeiden haasteisiin.

Esite on noudettavissa liikkeestämme tai luettavissa tästä.

Uusi Kapex KS 60!

Mukana kuljetettava, monipuolinen ja tarkka – Festoolin uusi vetokatkaisusaha KAPEX KS 60 tarjoaa kaikki nämä edut. Tunnet sen keveydestä ja ergonomisesta kantokahvasta. Näet sen kompaktista rakenteesta, LED-valosta ja siirtokulmasta. Havaitset sen sahan loistavista ominaisuuksista, joita ovat esimerkiksi urasahaustoiminto sekä molemminpuolinen 47/46 asteen kallistusmahdollisuus. Huomaat sen kokonaiskonseptista, joka tähtää vain yhteen päämäärään: sataprosenttiseen asiakastyytyväisyyteen ensimmäisestä sahauskerrasta lähtien.

Lisätietoja Festoolin esittelyssä!

Ostettavissa www.ammattikone.fi!

Liity uutiskirjeen postituslistalle ja voita palkintoja!

Tilaa Uutiskirje ja voita palkintoja!

Ammattikone.fi -uutiskirje ilmestyy viikottain ja pitää tilaajansa ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja tuoteuutuksista. Tilaajien yhteystietoja ei luovuteta muille osapuolille.

Postituslistaan liittyminen onnistuu www.ammattikone.fi -osoitteessa, syöttämällä sähköpostiosoite oikeassa laidassa olevaan kenttään.

Arvomme kuukausittain kaikkien tilaajien kesken tuotepalkintoja! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Elokuun arvonnassa COAST-Otsavalaisin!

Verkkokauppamme on nyt AMMATTIKONE.FI

Verkkokauppamme on vaiheittain vuoden vaihtuessa saanut hieman uutta ilmettä ja uuden nimen. Armantin Ammattikone.fi palvelee jatkossa helpommin löydettävässä osoitteessa, entistä paremmin tarjouksin!

Makitan LED-valaisin vihdoinkin saatavissa!

Makita DML805 Akkuvalaisin

Pitkään odotettu Makitan akkutoiminen LED-työmaavalaisin on vihdoin täällä. Tukevan telineen ansiosta valoa on helppo säätää tarvittavaan kulmaan ja valaisin on myös mahdollista kiinnittää kameran tai laserin jalustaan. Polttimon vaihtoa ei tarvita kun käytössä on LED-polttimo. Valaisin toimii 14.4V ja 18V akuilla, sekä myös verkkovirralla. Toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Tekniset tiedot:

Valovirta (valoteho) : 750 / 450 Lumen
Valaistusvoimakkuus : 1150 / 750 lx
Käyttöaika 18V / 2.0Ah akulla : 3,5 / 7 h
Käyttöaika 18V / 4.0Ah akulla : 6,5 / 13 h

Lisätietoja Verkkokauppamme puolella ja Makitan virallisella sivulla.

Ilmainen Toimitus Nettikaupasta!

Toimitustarjous Nettikaupassa

Nettikaupastamme ilmainen toimitus postilla tai matkahuolla, kun tilauksen arvo ylittää 199 euroa (sis. alv 24%). Pienemmän ostokset tilaat edullisesti SmartPOST-pakettiautomaattipalveluun, Toimituskulut vain 6,99 euroa. Vaihtoehtona myös Matkahuollon bussipaketti, alkaen 10,00 euroa.