Uusi Sievi Kuvasto 2018 on ilmestynyt!

Sievin turva- ja ammattijalkinemallisto on uudistunut! Sievin Jalkine jatkaa tinkimätöntä työtä entistä parempien turvajalkineiden kehittämiseksi suomalaisen suunnittelun ja valmistuksen voimin myös tänä vuonna.

Kannessa esittäytyvä Sievi Racer yhdistää käyttömukavuuden ja työturvallisuuden uudella tavalla. Sporttisen kevyt rakenne, anatomisesti jalkaa tukeva ja myötäilevä muotoilu, kevyet ja hengittävät materiaalit, uusi kulutusta kestävä ja erittäin pitävä ActionPro -kaksikerrospohja tekevät Racerista ylivoimaisen turvajalkineen. FlexEnergy -joustoelementti varmistaa maksimaalisen iskunvaimennuksen.

Muita uutuuksia laajan Racer-malliston lisäksi ovat esimerkiksi uudistuneen nastamekanismin saanut Spike 3, karvavuorillinen GoreTex-malli GT Winter XL+ sekä naisille suunnattu Doris -pistokas.

Esitteen voit noutaa myymälästä tai lue tästä.

 

 

Comments are closed.